Het juiste personeel bij het juiste bedrijf

Goed personeel snel en op een gemakkelijke manier vinden; dat is wat we bij Uitzendbureau Rijnstreek graag voor u regelen. Onze belangrijkste focus is bedrijven zo goed en volledig mogelijk te ontzorgen in het recruitment én u aan gekwalificeerd personeel te koppelen. Personeel dat niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring bezit, maar ook een goede match is met uw organisatie en bedrijfscultuur.

 

Hoe we dat al twintig jaar succesvol doen voor diverse werkgevers in de regio Alphen aan den Rijn? Dat leggen we u graag in een persoonlijk gesprek uit.

Persoonlijk contact als sleutel
Door dit net zo belangrijk te vinden als bijvoorbeeld personeelskwalificaties en -profielen kunnen we goed sturen op duurzame en langdurige samenwerkingen. We vertellen u graag er meer over in een persoonlijk gesprek via bijvoorbeeld de telefoon of onder het genot van een kop koffie (theeliefhebbers zijn ook welkom hoor). En natuurlijk ook over onze werkwijze, die al ruim twintig jaar werkgevers uit de regio Alphen voorziet van passende personeel en ondersteuning.

 

Maatwerk recruitmentoplossingen
Elke opdrachtgever krijgt precies die service die hij of zij wenst. Zoals elke uitzendkracht verschillend is, is immers ook uw bedrijf uniek. Onze dienstverlening passen we daarop aan. Specifieke wensen? U zegt het maar en wij gaan direct voor u aan de slag.

 

Vertel ons meer…
Vertel ons waar u naar op zoek bent en we nemen direct contact met u op. Het is altijd verstandig om een keer vrijblijvend te praten over het vak “personeelszaken”. Uit onze ervaring blijkt dat deze vrijblijvende aanpak al diverse malen geleid tot weer nieuwe diensten en oplossingen op maat voor
werkgevers.

DANKZIJ ONZE WALL OF FAME
IS EEN JUISTE MATCH MET
EEN NIEUWE WERKGEVER
ZO GEPIEPT