Twintig jaar jong regionetwerk
Uitzendbureau Rijnstreek bestaat al ruim twintig jaar! En daar zijn we erg trots op. Als uitzendbureau in de regio Alphen aan den Rijn fungeren we als belangrijke bemiddelaar tussen werkzoekenden en toonaangevende werkgevers. Als uw persoonlijke regiospecialist bemiddelen we in werk uit verschillende branches zoals banen in de techniek, logistiek, productie, bouw en office support.

 

Passend personeel
We worden daarom ook wel hét dynamische uitzendbureau van de regio Alphen aan den Rijn genoemd, omdat we graag bemiddelen voor alle soorten personeel. Uitzendbureau Rijnstreek vindt daarom persoonlijk contact, actieve betrokkenheid en open communicatie de belangrijkste elementen om voor werkgevers en werkzoekenden de perfecte match te kunnen realiseren.

Met een regionetwerk dat al ruim 20 jaar oud is, durven wij wel te stellen dat dankzij onze relaties wij werkzoekenden goed op weg kunnen helpen aan een nieuwe leuke baan. En werkgevers kunnen voorzien van personeel dat uitstekend bij de organisatie en bedrijfscultuur past.

WAT WE DOEN ALS REGIOSPECIALIST ALPHEN

Onze droom
Onze ambitie is om de regio Alphen zo sterk mogelijk te ondersteunen in de realisatie van projecten op het vlak van persoonlijke loopbaanontwikkeling voor werkzoekenden en duurzame werkgeverschap voor werkgevers. Met als belangrijkste doel kwalitatieve en langdurige werkrelaties te stimuleren tussen beide partijen.

 

Loopbaanadviseur voor werkzoekenden Alphen aan den Rijn.
Wat we doen is eigenlijk heel simpel. Voor u als werkzoekende kijken we, nadat u uw CV hier hebt geupload, naar uw ervaring en competenties. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en bespreken we welke mogelijkheden het beste bij u passen in ons netwerk. In ons vijfstappen proces zijn dat stappen 1 t/m 3.

 

Regiospecialist voor werkgevers Alphen aan den Rijn
Voor u als werkgever kijken we, nadat u uw wensen hier kenbaar heeft gemaakt, naar de opdracht, het gewenst profiel en eerder geleverde oplossingen. Bent u nieuw in ons netwerk, dan gaan we in een persoonlijk gesprek met u bespreken wat u van ons kan en mag verwachten. En van onze professionals. In ons vijfstappen proces zijn dat stappen 4 en 5.

WAT KUNT U ALS WERKZOEKENDE VAN ONS VERWACHTEN

Uw loopbaanontwikkeling staat voorop
Of u nu tijdelijk werk zoekt, of graag langdurig voor een prominente werkgever of in een bepaalde branche aan de slag wilt gaan, tijdens een persoonlijk gesprek zetten wij uw loopbaanontwikkeling altijd voorop. Laat ons daarom hieronder in onze CV assistent weten wat uw wensen zijn en welke ervaring u heeft en we nemen dan z.s.m. contact met u op voor een persoonlijk gesprek.

 

Onze bedrijfsbelofte voor werkzoekenden kenmerkt zich als volgt:
» we bespreken wat uw wensen zijn en welke ondersteuning we u kunnen bieden in uw zoektocht naar een baan in de regio Alphen aan den Rijn.

» we stellen ons twintigjarig netwerk van werkgevers en relaties beschikbaar
als regiospecialist.

» we geven gericht advies op het vlak van loopbaanontwikkeling en sollicitatietips.

» we stellen een op maat gemaakte plan van aanpak op hoe we u naar een
passende baan kunnen helpen.

WAT KUNT U ALS WERKGEVER VAN ONS VERWACHTEN

Recruitment op maat
Omdat iedere branche en werkgever net andere wensen of ambities heeft, is het voor Uitzendbureau Rijnstreek daarom erg belangrijk om samen met u als werkgever dit goed en zorgvuldig door te nemen. Laat ons vooral weten welke oplossingen u zoekt en wij plannen dan z.s.m. een vrijblijvend gesprek met u in om alle ins & outs van recruitment, werkgeverschap en talenten in de regio Alphen aan den Rijn met u door te nemen.

Bellen (0172-478480) of mailen (werk@uitzendbureaurijnstreek.nl) kan natuurlijk ook.

 

Onze bedrijfsbelofte voor werkgevers kenmerkt zich als volgt:

» we bespreken met u welke recruitmentwerkzaamheden u graag aan ons over laat.

» we stellen samen een profiel op van wat voor u de belangrijkste type
kandidaten zijn.

» als regiospecialist toetsen we beschikbare kandidaten aan het geschetste
profiel en compatibiliteit met uw organisatie en bedrijfscultuur.

» we stellen ons twintigjarig netwerk van werkgevers en relaties beschikbaar
als regiospecialist Alphen aan den Rijn.

 

Uitzendbureau Rijnstreek is werkgevers daarom graag van dienst met tal van services.

Enkele voorbeelden
» Tijdelijke plaatsing van één vakkundige boekhouder
» Wekelijks inplannen van een oproeppoule met 50 orderlopers
» Payrolling van uw eigen personeel
» Werving en selectie van een salesmanager
» À la minute opvang bij ziekte of vakantie van uw telefoniste

Kwalificaties

Uitzendbureau Rijnstreek is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de NBBU, de brancheorganisatie voor het MKB-segment in de uitzendbranche en flexmarkt.

Rijnstreek is gecertificeerd volgens de normen zoals vastgelegd in NEN 4400-1. Meer informatie hierover is te vinden op www.normeringarbeid.nl