Paper De kunst van een effectieve cv

DE KUNST VAN EEN EFFECTIEVE CV

DOWNLOAD GRATIS PAPER,
JE VISITEKAARTJE ALS PROFESSIONAL


De cv… Oftewel je curriculum vitae. Je visitekaartje als professional tijdens de zoektocht naar een leuke nieuwe baan. Hoewel je zou verwachten dat het opsommen van je werkervaring voldoende zou zijn, is dat in de praktijk zeker niet het geval. Vooral ook omdat veel recruiters de cv’s vooral scannen en zelden, in eerste instantie, aandachtig doornemen. Hierdoor ben je als werkzoekende genoodzaakt om je cv zo “effectief” mogelijk op te stellen. Dit houdt in dat je zowel de scannende recruiter, als de inhoudelijke recruiter, goed moet kunnen triggeren.

 

7 SECONDEN OM TE OVERTUIGEN


Uit onderzoek is namelijk gebleken dat recruiters ongeveer 6-7 seconden spenderen aan het scannen van een cv. Dat is niet veel. Het eerste waar een recruiter dus gevoelig voor is, is de lay-out van je cv. Zorg er daarom voor dat je een moderne lay-out kiest, die rustig en overzichtelijk oogt.

Let daarbij goed op de volgende 3 kernvragen:

» Is alles in één oogopslag gemakkelijk te vinden?
» Zijn de kleuren, lettertypen en koppen consistent gebruikt?
» Is alle informatie goed georganiseerd?

Hoe je het bovenstaande op een goede manier aanpakt en de drie vragen met een dikke JA beantwoordt, lees je in deze gratis paper. Verspil dus niet onnodig tijd en download vandaag nog de gratis paper en zet de eerste stap naar je leuke nieuwe baan!
DOWNLOAD GRATIS PAPER

Stuur download link naar:

Ik bevestig dat ik het privacybeleid heb gelezen en hiermee akkoord ga.

Abonneer u om elke maand exclusieve inhoud en aanbevelingen te ontvangen. U kunt zich op elk moment uitschrijven.