Ik zoek een leuke nieuwe baan

Alle soorten jobs
Of u op zoek bent naar een fulltime baan, parttime aan de slag wilt, of op zoek naar een tijdelijke job. Uitzendbureau Rijnstreek regelt de baan die het beste bij u past én voldoet aan uw wensen. Met een netwerk dat al twintig jaar groeiende is, is de kans erg groot dat wij u snel helpen aan een passend werk.

 

Regiospecialist Alphen aan den Rijn
Uitzendbureau Rijnstreek is u graag van dienst in uw zoektocht naar een leuke nieuwe baan. Als regiospecialist bemiddelen we voornamelijk voor werkgevers in Alphen aan den Rijn en de direct omgeving. Ons netwerk kenmerkt zich met een breed aanbod van opdrachtgevers in zowel het MKB als bij de lokale overheid.

 

Benieuwd naar wat wij nu al voor u kunnen betekenen?
Upload dan vrijblijvend uw cv en we nemen z.s.m. contact met u op voor een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het gesprek bespreken we wat uw wensen zijn, waar u naar op zoek bent en hoe we u het beste en snelste aan een leuke baan kunnen helpen.

 

Heeft u nog geen CV?
Download dan de gratis paper De kunst van een effectieve cv waarmee u snel en op een correcte wijze uw cv omzet in een professionele presentatie van uzelf en uw vaardigheden.

DANKZIJ DE
CV-ASSISTENT
HAD IK ZO EEN
NIEUWE BAAN!